- Home
- Bijpraot
- Agenda
- Honingrecepten
- Canadian Breakfast Muffins
- Chocolade crunchbonbons
- Chocolade honingcaramels
- Dordtse raasdonders
- Engadiner notentaart
- Gevulde flensjes met prei en geitenkaas
- Gezondheidskoeken
- Groninger sucadekoek
- Homoetse broeder (zoet gevulde broodjes uit Hattem)
- Honing agar gelei
- Honingbiscuit
- Honingborstplaat
- Honingijs met tijm
- Honingkip
- Honingkoek
- Honingkoekjes uit Leeuwarden (Huningflapkes)
- Honingmosterd
- Honingschnaps (Bärenfang)
- Joodse honingrecepten (Tsimmes)
- Kaneelthee met rum en honing
- Konijn in druivensaus
- Lam Lendestukken uit Nw Zeeland
- Meslânzer hunningkoek
- Mocca-honingcaramels
- Norsk Honningkake med fyll
- Nougat
- Ossenhaas in deeg met honing-tijmsaus (voor 4-6 personen)
- Roasted chickensticks met sesam en koriander
- Sinaasappelen in honing en suiker
- Sinaasappelpaté
- Stoofpeertjes met boerenjongens (voor 4 personen)
- Tagine
- Varkensvlees met groenten in zwarte bonensaus (6 personen)
- Zabaione met vlierbloesem en honing
- Zwolse peperbuskoek (kruidkoek uit Zwolle)
- Zwermen
- Cursussen
- Suske en Wiske
- Kennismakingscursus
- 1. Historie van de honingbij
- 2. Het bijenleven in vogelvlucht
- 3. Het bijenvolk
- 4. Zwermen
- 5. Huisvesting
- 6. Bijensteken
- 7. Drachtplanten
- 8. Bijenproducten
- 9. Ziekten en plagen
- 10. In de winterrust
- 11. Omgaan met bijen
- 12. Wetenswaardigheden omtrent een bijenvolk
- 13. Na de kennismakingscursus en dan…
- 14. Boekenlijst
- Markt
Sitemap | Disclaimer | Colofon