Disclaimer

Door gebruik te maken van deze website, nieuwsbrieven of activiteiten van imkervereniging Zuidlaren en omstreken / Markt van Melk en Honing stemt u in met onderstaande voorwaarden.

Deze webpagina imkervereniging Zuidlaren e.o. / Markt van Melk en Honing is eigendom van de imkervereniging Zuidlaren e.o. en is met de grootste zorg samengesteld. De content van de website kan zonder aankondiging vooraf worden gewijzigd.

Imkervereniging Zuidlaren e.o. / Markt van Melk en Honing is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt.

Imkervereniging Zuidlaren e.o. / Markt van Melk en Honing geeft geen enkele garantie inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die op dit systeem werd geraadpleegd of die via dit systeem werd uitgewisseld.

Imkervereniging Zuidlaren e.o. / Markt van Melk en Honing kan geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site.
Het is mogelijk dat via deze webpagina toegang wordt geboden tot andere webpagina’s en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De imkervereniging Zuidlaren e.o. / Markt van Melk en Honing kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van informatie op deze webpagina’s.

Alle content zoals teksten, afbeeldingen, video’s en foto’s is onder volledige copyright en eigendom van imkervereniging Zuidlaren e.o. / Markt van Melk en Honing. Gebruik van deze content is slechts met schriftelijk toestemming van imkervereniging Zuidlaren e.o. / Markt van Melk en Honing mogelijk. Een verzoek daartoe kunt u doen naar e-mailadres of telefoonnummer op onze gegevenspagina van de imkervereniging.

In geval van deelname als standhouder van de Markt van Melk en Honing:
Alle door u in het digitale aanmeldformulier of het contactformulier ingevulde gegevens worden – met uw toestemming – conform de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) door ons verwerkt en maximaal 1 jaar opgeslagen. Uw gegevens worden uitsluitend door de marktcommissie voor het organiseren van de Markt van Melk en Honing gebruikt en zullen nooit op een andere wijze worden gebruikt. Mocht u deze gegevens willen inzien of verwijderen, kunt u daartoe een verzoek doen via het Contact-formulier op de website van de Markt van Melk en Honing.


Contactgegevens Markt van Melk en Honing:

Heb je vragen, heeft ons werk je geraakt of geïnspireerd en/of wil je Markt van Melk en Honing steunen? Neem dan contact op via onderstaande gegevens:

+316-15895897 / +31 50 409 57 92
imkerverenigingzuidlaren at gmail.com / marktvanmelkenhoning at bijpraot punt nl
bijpraot.nl / bijpraot.nl/markt.php
(Markt)-Facebook
(Markt)-Twitter
(Markt)-Instagram
RABO-banknr: IBAN NL20RABO01452277.07 / BIC RABONL2U


Fotoverantwoording en © (met dank):

Dhr. P. Rekker, Mw. A. Hoiting, fam. Kolkman/Aalders en fam. Sipma


Klik voor de website van de Markt van Melk en Honing