Canadian Breakfast Muffins

Ingrediënten:
In dit recept wordt werkt met “cups”. 1 cup is 240 ml.
Honey Bran Muffins.
1 c. zemelen, 1 c. karnemelk, 1/3 c. boter of margarine, ½ c. bruine suiker, 30 ml honing, 1 ei, 1 c. bloem, 2 tl bakpoeder, ½ tl zuiveringszout, 1 tl zout.

Bereidingswijze:
Week de zemelen in de karnemelk en zet ondertussen de rest van de ingrediënten klaar.
Roer de boter met de bruine suiker zacht.
Sla de honing en het ei er door heen.
Voeg de zemelen en de karnemelk toe.
Roer bloem, bakpoeder, zuiveringszout en zout door elkaar. Voeg de droge ingrediënten toe en roer tot alles vochtig is.
Bak 20 min op 185 gr.


Heb je ook een recept waarbij honing de smaakmaker is? Stuur dat dan even naar ksluiman@drentschgoud.nl. Wij voegen alle smakelijke tips toe aan de lijst.

terug naar honingrecepten <<<