Uitlenen materialen

Over het uitlenen van materialen voor leden van de imkervereniging:

Na overleg met het bestuur willen we graag de volgende verandering doorvoeren. Zoals jullie allemaal weten hebben we een aantal apparaten beschikbaar en te leen voor de leden van onze vereniging. Deze apparaten hebben af en toe onderhoud nodig of moeten worden gerepareerd. Om de kosten voor deze apparaten te verminderen vragen we een kleine vergoeding.

Het gaat om de volgende apparaten:

  • twee honingslingers
  • de stoom wassmelter
  • de oxaalzuur verdamper
  • kunstraatgietpers (in de toekomst)

Om beschadiging/vervanging te bekostigen willen we een ‘huur-premie’ invoeren: € 5,00 per apparaat per keer. Gaarne te betalen op de RABO rekening van de vereniging:
tnv Imkersvereniging Zuidlaren, NL20RABO0145227707, met vermelding van het gehuurde apparaat.

Registratie: in ons clubhuis komt een map te liggen waarin u kunt noteren uw naam, telefoonummer, leen datum, retour datum, eventuele beschadiging, problemen met de werking etc.

Ophalen of terug brengen: De bedoeling is dat u het gewenste apparaat komt ophalen op de vrijdag avond van de soos, tussen 19.00 en 20.00 uur. Mochten er meerdere gegadigden zijn dan graag in onderling overleg regelen hoe en wanneer het apparaat door te geven. Mocht u echt niet kunnen op de vrijdag dan gaarne contact opnemen met Bennie van Buizen (06-25226650) zodat u in overleg het apparaat op een doordeweekse dag kunt ophalen.